CUE PODGORICA

O hotelu CUE Podgorica

CUE PODGORICA

Iskusite jedinstvenu privlačnost hotela CUE Podgorica,

Gdje inspiracija nema granica.

Smješteni u kompleksu The Capital Plaza centra, u srcu Podgorice, Crna Gora, prkosimo konvencijama, nudeći utočište u kojem se posao susrijeće sa zadovoljstvom, a svaki boravak nadmašuje očekivanja.
 
Od elegancije našeg smještaja do živahnosti eklektičnog bara i restorana, CUE Podgorica stvara izuzetno iskustvo. Naše jedinstveno pozicioniranje vas podstiče da otkrijete skrivena blaga grada i podstičete veze među putnicima sa različitih krajeva svijeta.

Unplug&Play

Izađite iz virtuelnog i zaronite u stvarno

Prigrlite filozofiju „UNPLUG&PLAY“ dok vas pozivamo da se opustite. Bilo da je riječ o kratkom odmoru ili važnom poslovnom sastanku, hotel CUE Podgorica obećava putovanje gdje se udobnost, inovacija i kulturne veze besprekorno prepliću.

Dobrodošli u novu eru ugostiteljstva, gdje je svaka posjeta proslava izuzetnog.

Nagrade

Naše nagrade i sertifikati

U srcu Glavnog grada

Smješten u Capital Plaza Centru,

modernom multifunkcionalnom kompleksu

Ovo arhitektonsko čudo predstavlja destinaciju gdje se susrijeću biznisi, kulture i nacije, nudeći jedinstvenu kombinaciju luksuznih apartmana, modernih kafića, vrhunskih restorana, ekskluzivnih butika i najsavremenijih poslovnih prostora. Sa svojom živopisnom atmosferom i brojnim pogodnostima, The Capital Plaza oslikava suštinu savremenog života i postaje vodeća destinacija u Podgorici, Crnoj Gori i na Balkanu.

O Story Hospitality kompaniji

Mi smo platforma za upravljanje hotelima sa sjedištem u Abu Dabiju, UAE, i trenutno upravljamo sa 6 objekata pod brendovima STORY Hotels & Resorts i CUE Hotels.
 
Kompanija je prisutna u Dubaiju, na Sejšelima, u Podgorici i Rabatu, sa snažnim planom za razvoj novih projekata, kako urbanih tako i turističkih, u narednim godinama.

Možemo vam pomoći sa bilo kakvim pitanjima ili informacijama

Kontakt informacije

Stupite u kontakt sa nama

Ne oklijevajte da nas kontaktirate putem e-pošte. Pozdravljamo sve sugestije, komentare ili pitanja koja će nas osnažiti da vam pružimo što bolju uslugu.