CUE Podgorica je ponosni član
Zelenog ključa

U CUE Podgorica, naš fokus nije samo da budemo prepoznati kao najbolji hotel u Podgorici, već i da kontinuirano radimo na društveno i ekološki odgovornom odnosu prema zajednici u kojoj poslujemo. Potpuno smo posvećeni smanjenju uticaja koji imamo na životnu sredinu sprovođenjem trajne strategije koja je bazirana na zaštiti životne sredine.
 
Briga o životnoj sredini je u osnovi poslovanja CUE Podgorica, stoga kontinuirano unapređujemo naše performanse u identifikovanju i smanjenju rasipničkih praksi, u očuvanju prirodnih resursa, uključujući aspekte održivosti u našim svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Ovo takođe podrazumijeva angažovanje svih zainteresovanih strana: gostiju, posjetilaca, kolega i dobavljača i njihovo aktivno učešće u akcijama zaštite životne sredine.
Održivo okruženje koje nastojimo da postignemo će donijeti značajne dugoročne benefite kroz zaštitu i održavanje stabilnog okruženja koje uključuje životnu sredinu, sociokulturne aspekte, kvalitet, zdravlje, bezbjednost i sl. Mnoge akcije koje poboljšavaju održivost takođe će rezultirati srednjoročnim ili dugoročnim uštedama koje se mogu ponovo uložiti u svrhu zaštite životne sredine.
 
Biti član Green Key-a pokazuje našu privrženost održivim ciljevima, koje ćemo nastaviti da ispunjavamo, istovremeno pružajući našim gostima vrhunsko iskustvo i uslugu.
 
Za više informacija o Green Key-u, posjetite www.greenkey.global.

CUE Podgorica Strategija zaštite životne sredine

CUE Podgorica Akcioni plan

CUE Podgorica Strategija korporativne društvene odgovornosti

Thank You! You have successfully subscribed.