POLITIKA PRIVATNOSTI

Story Hospitality i njegove podružnice i pridružene kompanije (u daljem tekstu “Story Hospitality” “mi” ili “naši”) se obavezuju da će poštovati vašu privatnost i poštovati važeće zakone o zaštiti podataka i privatnosti. Možete posetiti www.cue-hotels.com (“website”) bez otkrivanja ličnih podataka o sebi.

Kreirali smo ovu Politiku privatnosti da bismo vam pomogli da razumijete kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše podatke kada posjetite naš website. Želimo da vam pomognemo da donosite informisane odluke, pa vas molimo da odvojite nekoliko trenutaka da pročitate niže navedene paragrafe i saznate kako možemo koristiti vaše lične podatke. Trebalo bi da pročitate ovaj dokument zajedno sa dokumentom Uslovi korišćenja website-a.

 

SAGLASNOST

Korišćenjem ovog website-a, potvrđujete da ste saglasni sa Politikom privatnosti CUE Podgorica. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo vas da ne koristiti ovaj website. Vaše dalje korišćenje CUE Podgorica i/ili website-ova podružnica nakon objavljivanja izmjena ovih uslova znači da prihvatate te izmjene.

 

MOJE INFORMACIJE

1. Koje vrste informacija se prikupljaju?

Anonimne informacije – Anonimne informacije ne mogu biti direktno povezane sa ličnim podacima. Koristimo ove informacije za poboljšanje našeg website-a. Ove informacije nam pomažu da fokusiramo naše resurse na funkcije koje su najpopularnije kod naših gostiju. Možemo prikupljati informacije u vezi sa vašom IP adresom, tipom pretraživača, imenom domena i vremenom pristupa. Ove informacije se koriste za naše sopstvene istraživačke svrhe i odvojene su od svih ličnih podataka koje možete da pošaljete preko ove stranice. Ne povezujemo IP adrese ni sa kakvim ličnim podacima. U rijetkim slučajevima, IP adrese se mogu koristiti da pomognu u odvraćanju i/ili sprečavanju uvredljivih ili kriminalnih aktivnosti na website-u.

2. Lične informacije

Sljedeći obrasci na www.cue-hotels.com prikupljaju lične podatke:

Obrazac za newsletter – Informacije u ovom obrascu će se koristiti za slanje periodičnih newsletter-a koji informišu goste o najnovijim dešavanjima u CUE Podgorica.

Nažalost, nijedan prenos podataka preko Interneta ne može biti 100% bezbjedan. Kao rezultat toga, iako nastojimo da zaštitimo vaše podatke, CUE Podgorica i njegove filijale ne mogu osigurati ili garantovati sigurnost bilo koje informacije koju nam prenosite ili iz naših onlajn proizvoda ili usluga, a vi to činite na sopstveni rizik. Kada primimo vaš prenos, CUE Podgorica koristi standardne napore da zaštiti povjerljivost vaših informacija, kao što su zaštitni firewalls i Secure Socket slojevi. Ipak, „savršena bezbjednost“ ne postoji na Internetu.

3. Ko će koristiti ove informacije?

Kao opšte pravilo, CUE Podgorica neće otkrivati nikakve specifične lične podatke koje nam dostavite (“Lični podaci”) na način koji vas povezuje sa Ličnim podacima, osim kada imamo vašu izričitu dozvolu ili pod posebnim okolnostima, kao npr. kada dobronamjerno vjerujemo da zakon to zahtijeva ili pod okolnostima opisanim u nastavku.

4. Kako mogu da kontrolišem svoje informacije?

U slučaju da se predomislite ili promijenite neke lične informacije (kao što su vaša adresa ili e-mail), pokušaćemo da obezbijedimo način da ispravimo, ažuriramo ili uklonimo lične podatke koje ste nam dali. Gostima nudimo mogućnost da „odbiju“ dijeljenje ličnih podataka sa CUE Podgorica i/ili povezanim kompanijama, kao što je odjava sa newsletter-a CUE Podgorica. Pored toga, ako gost želi da ažurira Lične podatke ili ima prigovor na korišćenje podataka iz bilo kog navedenog razloga, on/ona može da pošalje traženu izmjenu e-mailom na: [email protected].

5. Šta su kolačići?

Kolačić je mali dio podataka koji website može da pošalje vašem pretraživaču radi skladištenja (tj. kako bi se kasnije mogao pročitati iz tog pregledača). Svrha kolačića uključuje pružanje prilagođenije komunikacije sa website-ova. Kolačići mogu prikupljati informacije (uključujući lične podatke), kao što su korisnička podešavanja, opšte informacije o korišćenju, informacije o članstvu i jedinstveni identifikatori. Kolačići mogu u nekim okolnostima ostati i na vašem uređaju nakon što napustite website. Vaš pretraživač će vratiti informacije o kolačićima samo na domen odakle kolačić potiče, odnosno na website, i nijedan drugi website ne može zahtijevati ove informacije. Kada se vratite na website, kolačić se šalje nazad na web server, zajedno sa vašim novim zahtjevom. Vaš pretraživač može da obezbijedi podešavanja u kojima možete da podesite pretraživač da vas obavijesti kada primite kolačić, dajući vam priliku da odlučite da li ćete ga prihvatiti ili u potpunosti odbiti kolačić.

6. Promjene Politike privatnosti

Nevsletter CUE Podgorica zadržava pravo da sa vremena na vrijeme ažurira ovu Politiku privatnosti, kako širimo naše usluge i proizvode, ili da nastojimo, gdje je to prihvatljivo, da bude u skladu sa važećim zakonima. Sve izmjene i dopune naše Politike privatnosti u budućnosti biće objavljene na ovoj stranici, a kada je to potrebno, poslate vama putem e-maila.