PONUDA ZA VJENČANJE

Reći “da” u jedinstvenom i luksuznom okruženju Penthouse-a je privilegija sama po sebi. Potrudićemo se da ovaj dan odražava u potpunosti ko su mlada i mladoženja, kroz svaki korak organizacije događaja

CentreVille-bridal-preparations-_1_

Reći “da” u jedinstvenom i luksuznom okruženju Penthouse-a je privilegija sama po sebi. Potrudićemo se da ovaj dan odražava u potpunosti ko su mlada i mladoženja, kroz svaki korak organizacije događaja.

CUE Podgorica ima posvećen tim koji će osigurati da vaš poseban dan bude nezaboravan. Ovaj sofisticirani prostor koji redefiniše svadbe u Podgorici, sastoji se od izuzetne terase na vrhu, ogromnog dnevnog boravka opremljenog najsavremenijom tehnologijom i koncertnim klavirom, čajne kuhinje, dvije prostrane spavaće sobe i walk-in garderobera. Naš elegantan Penthouse je na izvanrednoj lokaciji sa pogledom koji oduzima dah – idealno okruženje za dugotrajna sjećanja.

Osmislićemo vam meni po mjeri kako bi ga savršeno uklopili u stilizovano vjenčanje, sa jedinstvenim ukusima i inovativnim jelima, od laganih predjela do glavnih jela prema vašoj želji. Elegancija, izobilje i vrijednost keteringa opisuju naš kulinarski tim. Raznovrsna ponuda pića u Penthouse-u takođe će vas ostaviti bez teksta. Pored crnogorskih i regionalnih, nudimo i ekskluzivne etikete iz cijelog svijeta.
Osjetite kako se vaše novo poglavlje sudbine otvara u apartmanu dostojnom čak i za kraljevsku porodicu.

Vjenčanje do 50 gostiju

Ostale ponude