Postanite vrhunski majstor za koktele i učite od državnog šampiona

Pozivamo vas da krenete na nezaboravan put u svijet miksologije kakav do sada niste iskusili. Pridružite nam se i unaprijedite vještine pravljenja koktela pod vodstvom stručnjaka Rajka Dragaša, državnog šampiona iz 2022. godine.

Nastavak 0032

Šta možete da očekujete:

Vrhunsko vođstvo: Učite od najboljih u poslu! Državni šampion u 2022.godini, barmen Rajko Dragaš, iskusni majstor koktela sa vama će podijeliti svoje znanje i vještine.

Sveobuhvatno upoznavanje: Putovanje kroz fascinantnu istoriju koktela i razumijevanje osnovnih alata zanata, vrsta čaša za koktele i različitih tehnika miksovanja.

Praktično iskustvo: Spremite se da zasučete rukave i aktivno učestvujete u kreiranju tri klasična koktela pod stručnim nadzorom. Računajte na miješanje i mućkanje različitih ukusa, koji će vas dovesti do perfektnog koktela.

Nezaboravno iskustvo: Uronećete u svijet miksologije u trajanju od sat i 30 minuta, uživajući u živopisnoj atmosferi našeg prostora The Living Room lounge & dining.

Upoznajćete nove ljude: Ovaj masterklas je idealan za grupe do 10 učesnika, što je savršeno za okupljanje sa prijateljima, kolegama ili potpunim strancima.

Izvanredna vrijednost: Sve ovo dostupno je po nevjerovatnoj cijeni od samo 30 eura po osobi.

Rezervišite svoje mjesto odmah, jer je radionica veoma tražena. Za rezervaciju, jednostavno se obratite menadžeru u našeg restorana na broj telefona +382 68 800 251 ili nas kontaktirajte putem e-mail adrese [email protected].

Otkrijte svoju kreativnost i zabavu i uživajte u umjetnosti miksovanja s nama. Ne propustite ovu izvanrednu priliku da kreirate i uživate u ukusnim koktelima, dok učite od pravog šampiona.

Ostale ponude