Sastanci
&
Događaji

U hotelu CUE Podgorica unaprijedili smo organizaciju događaja u glavnom gradu, stekavši priznanja kao vodeći poslovni i MICE hotel u Podgorici. Naše sale za sastanke simbolizuju prilagodljivost, besprekorno spajajući trend sa formalnošću, udobnost sa stilom i intimnost sa prostranošću. Kao kameleon, naših šest raznovrsnih prostora i naš fleksibilni tim prilagođavaju se vašim jedinstvenim potrebama, osiguravajući da vaš događaj bude uspješan.

U hotelu CUE Podgorica unaprijedili smo organizaciju događaja u glavnom gradu, stekavši priznanja kao vodeći poslovni i MICE hotel u Podgorici. Naše sale za sastanke simbolizuju prilagodljivost, besprekorno spajajući trend sa formalnošću, udobnost sa stilom i intimnost sa prostranošću.

Kao kameleon, naših šest raznovrsnih prostora i naš fleksibilni tim prilagođavaju se vašim jedinstvenim potrebama, osiguravajući da vaš događaj bude uspješan.

Grand sala

Sa površinom od 230 m², naš Grand Room sa prozorima od poda do plafona pruža obilje prirodne svjetlosti. Ovaj prostrani i svijetao prostor idealan je za organizaciju raznovrsnih događaja, uključujući kongrese, forume, okrugle stolove, sajmove, raskošna vjenčanja, privatne zabave, gala večere, kao i team building aktivnosti. Grand Room može da primi do 150 gostiju, pružajući savršeno okruženje za svaki događaj.

Visina: 2.7m

230㎡

150 Osoba

Konferencijske sale

Na prvom spratu imamo dvije konferencijske sale, jednu od 105m², savršenu za konvenciju ili radionicu, i drugu manju od 60m², idealnu za konferenciju za štampu. Za naše klijente smo pripremali različite postavke u brojnim stilovima, jer je riječ o prilagodljivom prostoru.

Sala 1

105㎡

Sala 2

105㎡

60㎡

Meeting Sale

Naše tri sobe za sastanke pojedini klijenti koriste pojedinačno ili kombinovano, u cilju obezbjeđenja većeg prostora za održavanje sastanaka i prateće zakuske, konferencijske pozive ili čak kastinge za film. Tri sobe za sastanke su kapaciteta 30 osoba, a pojedinačno po osam osoba.

Meeting sala 1

22㎡

Meeting sala 2

22㎡

Meeting sala 3

22㎡

22㎡

22㎡

22㎡

Galerija

Galerija je neformalni prostor koji se nalazi na prvom spratu između sala za sastanke i konferencije. Može se koristiti za pauze za kafu, kao i za izložbe, modne revije, koktel prijeme, izjave za štampu i elegantna druženja.

163㎡

Signature

Signature lounge je privatno ekskluzivno mjesto za naše VIP goste koji borave u apartmanima. Savršeno za jutarnju kafu u udobnom ambijentu sa očaravajućim pogledom na Podgoricu, kao i za razne vrste sastanaka.

The Living Room, srce CUE Podgorica i vodeći lounge i dining centar u gradu. Sa svojom svestranošću i privlačnošću, The Living Room je prepoznatljiv prostor za organizaciju raznovrsnih događaja, od uzbudljivih novogodišnjih proslava do sofisticiranih korporativnih okupljanja.