fb

Room(s)

Sobe

Adult(s)

Odrasli

Children

Djeca

CUE Hotel Podgorica > Blogs > Sezona Teatra u The Living Room-u

Sezona Teatra u The Living Room-u

Od februara 2023.godine The Living Room je krenuo sa novim projektom, koji od starta bilježi značajne rezultate. Stand up show-ovi i predstave sa glumcima iz Crne Gore i zemalja okruženja privukli su pažnju brojnih gostiju iz Podgorice, Nikšića, Bara, kao i drugih primorskih gradova.

U februaru na repertoaru bila je predstava „Žena koja je skuvala svog muža“ u kojoj na komičan način Marija Đurić, Anđelija Rondović i Đorđije Tatić, koji potpisuju i režiju, predstavljaju muško-ženske odnose. Rađena je u izvršnoj produkciji Korifej teatra, a po tekstu britanske književnice Debi Izit i bavi se tretiranjem žene kao potrošnog materijala i njenom tradicionalno shvaćenom ulogom.

Prošlog mjeseca publiku je uveseljavao i stand up komičar, Srđan Olman, sa show-om „Šta nas je snašlo“. Srđan, koji dolazi iz Vojvodine, odlično poznaje prilike i lokalne teme u našoj zemlji, što je iskoristio kako bi upotpunio priču o nuspojavama pandemije koronavirusa.

U prvoj sedmici marta na programu je bila predstava „Šta muškarci/žene žele“ u režiji Mirjane Karanović, a u kojoj igraju Tijana Janković i Ivan Ivanov. Kabaretska komedija o muško-ženskim odnosima prikazana je kroz osam različitih situacija. U svakoj od njih se ne podudaraju ženske težnje sa muškim, njihova očekivanja, ponašanje, zahtjevi, što je izazvalo puno smijeha i dobrih reakcija.

Prošlog petka, 10.marta u The Living Room-u bio je stand up komičar, Peđa Bajović rodom iz Bijelog Polja, a koji nam dolazi iz Zagreba. U show-u „Muškarac“, Bajović je „održao predavanje“ o neupitnoj superioronosti ženskog roda, što je bilo protkano instukcijama za muškarce – kako sve to preživjeti, te usput i uživati!

Nakon toga, 24.marta na repertoaru imamo predstavu „Koronirajmo“ u kojoj igraju Bojana Đurašković i Marko Milošević, koji potpisuju tekst i režiju. Oni na duhovit način pričaju o mladom paru koji odlučuje da započne zajednički život.

U aprilu su planirane dvije predstave i stand up show Dragana Marinkovića Mace „Kakva ti je žena, takav ti je život“ koji će se odigrati 7. aprila.
„Teško je reći zbogom“ na programu je 21.aprila. Riječ je o predstavi čiju režiju potpisuje Marija Lipkovski, muziku Marko Luis, a gdje glume Nevena Vukes, Ivan Mihailović i Dragana Dabović koji se nalaze u neobičnom bračnom trouglu.

Zavjesu u The Living Room Teatru 28.aprila zatvara predstava „Golf četvorka“, koja je rađena po tekstu Norma Fostera. Marija Đurić, Jelena Đukić, Maja Stojanović i Marija Maša Labudović nam predstavljaju komično, površno i nezrelo žensko prijateljstvo.

Dobrodošli!

SHARE THIS STORY