Sobe & Apartmani

Ekskluzivno okruženje

Otkrijte naše udobne sobe i luksuzne apartmane

CUE Podgorica smješten je u The Capital Plaza centru i ima savremeni, minimalistički dizajn prožet ležernom elegancijom. Doživite harmoničan spoj primamljivog komfora i posvećenog poslovnog duha, stvarajući prepoznatljivu atmosferu koja nas izdvaja.
 
CUE Podgorica ima 42 Superior sobe, 70 Premium soba, 8 Junior apartmana, Diplomatic i Penthouse apartman, jedan od najpopularnijih apartmana u gradu.
CUE 0045_11zon
KOMPAKTNE, A PROSTRANE – NAŠE SUPERIOR SOBE SAVRŠEN SU IZBOR!

Iskusite udobnost i modernost u našim Superior sobama, koje nude komfor sa vrhunskim sadržajima i elegantnim dekorom. Opuštanje i luksuz su u svakom detalju.

PROSTRAN, MODERAN I KOMFORAN

Naše Premier sobe nude moderan komfor za porodice ili parove. Sa elegantnim dekorom i pogodnim sadržajima, savršeni su za istraživanje Podgorice ili opuštanje u stilu.

Family enjoying quality time on a large bed; two children jumping while parents watch and smile in a modern hotel room.
CUE 0051_11zon
RASKOŠNO, PROSTRANO I JEDNOSTAVNO

Prepustite se raskošnom luksuzu u našem Junior apartmanu, koji ima odvojen dnevni boravak i spavaću sobu sa zadivljujućim pogledom. Opustite se u elegantnoj udobnosti okruženi modernim namještajem i urbanim umjetničkim motivima.

PREFINJENO I SOFISTICIRANO

Prefinjeni ambijent čeka vas u našem apartmanu sa drvenim podovima i elegantnim dekorom. Uživajte u prostranim dnevnim i trpezarijskim prostorima, udobnoj spavaćoj sobi i modernim sadržajima. Savršeno za sofisticirane putnike koji traže stil i udobnost.

CUE 0037_11zon
Master bedroom 1_11zon
PENTHOUSE - ŠIK, RASKOŠAN I VELIČANSTVEN

Penthouse: šik, raskošan i pogodan za kraljevsku porodicu. Sa zadivljujućim pogledom, luksuznim sadržajima i najvećom otvorenom terasom, savršeno je mjesto za nezaboravne događaje i raskošne proslave.