Više soba

Pravila

Cjenovnik

Penthouse Apartman

Penthouse – chic, opulent and grand. This is definitely the place to be in Podgorica. This suite is worthy even of a royalty.

Penthouse Apartman

Penthouse: šik, raskošan i pogodan za kraljevsku porodicu. Sa zadivljujućim pogledom, luksuznim sadržajima i najvećom otvorenom terasom u gradu, savršeno je mjesto za nezaboravne događaje i raskošne proslave.

Pregled Sobe

Na samom ulazu u apartman smještene su velike sofe, sto za kafu i TV sa širokim ekranom. U centralnom dijelu Penthouse-a je veliki trpezarijski sto koji može da primi do 12 gostiju, klavir, šank sa udobnim stolicama i čajna kuhinja. Postoje dvije spavaće velike sobe – obje imaju sofu, TV sa širokim ekranom, garderober i veliko kupatilo. Glavna spavaća soba ima walk-in garderober i odvojenu kadu koja gleda na predivan planinski pejzaž. Pravi dragulj u kruni ovog apartmana je prostrana terasa sa koje se pruža najnevjerovatniji pogled na Podgoricu od 360º. Idealna za razne namjene, od intimnog doručka za dvoje, večeri obasjanoj zvijezdama do velikog događaja, jer je riječ o najvećoj otvorenoj terasi u Podgorici koja će vas očarati.

Karakteristike Sobe​

Servisi

SPA (besplatno)/ GYM (besplatno )

Pravila i Politika otkazivanja

Pravila u Sobi

  • Pušenje nije dozvoljeno u sobama.
  • Vrijeme dolaska od 14 sati, odjavljivanje do 12 sati.
  • Doručak od 7 do 10.30 sati, vikendom do 11 sati.

Otkazivanje

Sve rezervacije moraju biti garantovane važećom kreditnom karticom. Ako se otkazivanje izvrši za manje od 48 sati, naplaćuje se 1 noćenje. U slučaju nepojavljivanja, bez potvrđenog otkazivanja biće naplaćen ukupan iznos rezervacije.

1 Sobe

1 Odrasli

0 Djeca

Promo Kod

Slične sobe
Slične sobe