Mjesto koje treba posjetiti i
u kojem treba biti viđen

Dobro došli u
The Living Room

Vodeća destinacija za lounge i dining u Podgorici, gdje se živahna atmosfera susrijeće sa eklektičnom i modernom kuhinjom. Kao dio hotela CUE Podgorica, pozivamo vas na kulinarsko putovanje, gdje svaki zalogaj priča svoju priču, sa fuzijom ukusa iz cijelog svijeta.
Od jutarnje kafe, poslovnog ručka, do večeri sa živom muzikom, naš prostor stvara nezaboravne trenutke. Pridružite se modernoj ekipi u gradu i uživajte u iskustvu koje zauvijek ostaje u sjećanju.
 

Parlour

Elegantna afera

U The Living Room-u kreiramo gastronomska iskustva prema našem ukusu i načinu na koji volimo da večeramo. Parlour, poseban dio našeg hotela, nudi raznovrsne opcije za uživanje u hrani, kako u pogledu ambijenta, tako i u pogledu menija.
 
Od eklektičnog, otmenog ambijenta do gala večera, naši gosti mogu birati između malih zalogaja i vrhunskih jela inspirisanih receptima iz raznih djelova svijeta. Jednostavan, ali elegantan, savremen, a udoban, Parlour je tu da oduševi vaša čula.

O šefu kuhinje

Upoznajte našeg šefa kuhinje, Stefana Đukanovića, vizionara čije kulinarsko putovanje se proteže širom svijeta. Davnašnja ljubav prema slikarstvu dodaje značajnu kreativnost jelima, pa Stefanova strast i posvećenost blistaju u svakom zalogaju u The Living Room-u i hotelu CUE Podgorica.
Besprekorno spajajući evropske, azijske i crnogorske ukuse, on stvara nevjerovatno iskustvo koje oduševljava i stimuliše čula.

Lounge

Trendi iskustvo

The Living Room – ‘Mjesto koje treba vidjeti i u kojem treba biti viđen u Podgorici’. Gosti tu mogu da osjete srž hotela CUE Podgorica. U našem baru prioritet dajemo kvalitetnim napitcima, sa savršenim koktelima koje priprema naš talentovani tim. Naša vinska karta obuhvata vrhunske proizvođače iz cijelog svijeta, dok pažljivo odabrani izbor viskija svaki gutljaj čini posebnim. Upoznajte izuzetan tim The Living Rooma, koji se može pohvaliti barmenom – nacionalnim šampionom i nagrađenim somelijerom.

Pogledajte našu galeriju

The Living Room

Doživite savršeno mjesto u gradu

Naš prostor je prilagodljiv, pa ga bez problema transformišemo za razne događaje, od korporativnih okupljanja do društvenih proslava. Sa izvanrednom uslugom, potpuno prilagodljivim jelovnikom i ambijentom koji odiše sjajnom energijom, garantujemo da će svaki događaj biti nezaboravan.
Dozvolite nam da stvorimo savršeno okruženje za vaš poseban dan, uz pažljivo birane detalje. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli planiranje vašeg nezaboravnog događaja!
 

Savršen prostor za vas

Čitajte naš blog

REZERVACIJE