fb

Room(s)

Sobe

Adult(s)

Odrasli

Children

Djeca

Somersby Summer Jam 2024: Muzički spektakl u Podgorici

Hotel CUE Podgorica, The Living Room i restoran ELIT sa ponosom najavljuju novo izdanje ljetnjeg festivala Somersby Summer Jam festivala, koji će trajati od 18. juna do 10. septembra. Ovogodišnji festival obećava gotovo tri mjeseca sjajnih koncerata, sa 12 nastupa vrhunskih muzičara, svakog utorka.

Somersby Summer Jam 2024: Muzički spektakl u Podgorici
Prčanj

Prčanj

Prčanj je mali primorski grad smješten u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori. Poznat po svom mirnom ambijentu i istorijskom značaju, nekada je bio uspješan pomorski centar, posebno tokom 17. i 18. vijeka. Ovaj šarmantni grad, sa nešto više od hiljadu stanovnika, smješten je između naselja Muo i Stoliv i nalazi se samo 5 kilometara zapadno od Kotora. Njegov istorijski značaj je vidljiv u dobro očuvanoj arhitekturi i jedinstvenom kulturnom naslijeđu grada.

Komovi

Smješteni u srcu Balkana, Komovi predstavljaju jedan od najimpresivnijih planinskih lanaca u Crnoj Gori. Poznato po svojim robusnim vrhovima i raznovrsnim ekosistemima, ovo planinsko područje je privuklo pažnju, kako ljubitelja prirode, tako i naučnika. Komovi čine dio Dinarida, smješteni su u živopisnom istočnom dijelu Crne Gore i nude očaravajući prirodni pejzaž koji varira od zelenih pašnjaka do stjenovitih vrhova.

Komovi
CUE Podgorica dobitnik priznanja Travelers’ Choice 2024.

CUE Podgorica dobitnik priznanja Travelers’ Choice 2024.

Sa ponosom obaveštavamo javnost da je hotel CUE Podgorica dobio nagradu TripAdvisor-a, Travelers’ Choice 2024. Odabir najboljih hotela temelji se na kontinuiranim, odličnim recenzijama globalne zajednice putnika, čime se najbolje ocijenjeni svrstavaju u sami vrh najboljih objekata na TripAdvisoru.

Rijeka Morača: Srce Podgorice

Rijeka Morača, koja teče kroz šarmantnu Podgoricu, život je regije, nudeći i mještanima i posjetiocima miran bijeg usred grada i njegove buke. Tok rijeke od neravnih pejzaža kanjona Morače do mirnih ravnica Podgorice, svjedoči o raznovrsnoj geografskoj ljepoti Crne Gore. Protežući se na 113 kilometara, ova rijeka urezuje put od sjevera prema jugu, na kraju kojeg se uliva u očaravajuće Skadarsko jezero.

Rijeka Morača: Srce Podgorice