fb

Room(s)

Sobe

Adult(s)

Odrasli

Children

Djeca

Nova jela u meniju The Living Room-a

Zima je došla, pa je vrijeme za nova jela koja će oduševiti i najzahtjevnije sladokusce u hotelu CUE Podgorica i The Living Room Lounge & Dining. Inovacije donosi naš šef kuhinje, Stefan Đukanović koji se potrudio da u meniju pronađete jela iz raznih krajeva svijeta. Đukanović je u svijet kulinarstva ušao kao mlad, maloljetan momak i do 33. godine imao priliku da sprema hranu sa majstorima svog zanata, Džejmijem Oliverom, Gordonom Remzijem, Susur Lijem, kao i Gaj Ferijem.

Nova jela u meniju The Living Room-a
Wellness & Spa za zdrav način života

Wellness & Spa za zdrav način života

Naši gosti mogu da uživaju u novom jedinstvenom putovanju u wellness i spa, uključenom u cijenu boravka. Odvajanjem bar malo vremena od zauzetog rasporeda, mogu se prepustiti raznim tretmanima u Banya Wellness and Spa Centru. Na samo nekoliko koraka od svojih soba, gosti ulaze u poseban senzorni prostor gdje mogu da se podmlade, opuste um, uz osjećaj da su miljama daleko od svakodnevnog okruženja, gužve i stresa.

Podgorica, grad na dlanu

Podgorica je savršena tačka odakle da počnete istraživanje Crne Gore, prve ekološke države na svetu, poznate po prirodnim lepotama, nacionalnim parkovima, lepim i toplim ljudima. Glavni grad, ležerno zavaljen u dolini okupanoj u pet reka, opkoljen vinogradima, jezerom i planinama, nadomak Jadranskog mora, svojom pozicijom mami sve one koji vole aktivni odmor, a treba im savršena baza.

Podgorica, grad na dlanu
Novi šef kuhinje, novi meni

Novi šef kuhinje, novi meni

U gradu poznatom po sve raznovrsnijoj kulinarskoj sceni, hotel CUE Podgorica u srcu The Capital Plaza kompleksa, zajedno sa svojim The Living Room Lounge & Dining, poznata je adresa za sofisticirane gurmane. Ovaj moderan, šik i urbani hotel pruža nezaboravno i uzbudljivo iskustvo gostima zahvaljujući maksimalno otvorenoj saradnji, inovativnosti u pružanju usluga i novim tehnologijama zaštite životne sredine.

Be The First to Know Our Latest News and Offers Saznajte prvi o našim najnovijim ponudama