fb

Room(s)

Sobe

Adult(s)

Odrasli

Children

Djeca

Slatke delicije u hotelu CUE Podgorica

Maja Kekić Popović šefica je poslastičare u hotelu CUE Podgorica i The Living Room Lounge&Dining-u, poznata po slatkim delicijama – Čoko čizkejk, voćni kolači Pavlova i Red Velvet i Almond rocks sladoled su samo od nekih. Za predstojeće ljeto najavljuje nove, osvježavajuće ukuse kojima će, vjeruje, teško odoljeti gosti hotela i Dnevne sobe.

Slatke delicije u hotelu CUE Podgorica
Odmor u Crnoj Gori: Destinacija kao iz snova za ljubitelje prirode

Odmor u Crnoj Gori: Destinacija kao iz snova za ljubitelje prirode

Crna Gora postaje sve popularnija destinacija za odmor posljednjih godina, a nije teško zaključiti zašto. Ova mala balkanska država je dom nekim od najimpresivnijih prirodnih pejzaža u Evropi, od grebenastih i stjenovitih vrhova, do blistavo besprijekorne obale i kristalno čistog mora. Crnu Goru karakteriše bogata istorijska i kulturna baština, sa pregršt  mogućnosti za istraživanje antičkih ruševina, srednjovjekovnih gradova i tradicionalnih sela. Zahvaljujući toploj klimi, ljubaznim mještanima i pristupačnim cijenama, Crna Gora je savršena destinacija za miran i slikovit odmor. 

Sezona Teatra u The Living Room-u

Od februara 2023.godine The Living Room je krenuo sa novim projektom, koji od starta bilježi značajne rezultate. Stand up show-ovi i predstave sa glumcima iz Crne Gore i zemalja okruženja privukli su pažnju brojnih gostiju iz Podgorice, Nikšića, Bara, kao i drugih primorskih gradova.

Sezona Teatra u The Living Room-u
Nova jela u meniju The Living Room-a

Nova jela u meniju The Living Room-a

Zima je došla, pa je vrijeme za nova jela koja će oduševiti i najzahtjevnije sladokusce u hotelu CUE Podgorica i The Living Room Lounge & Dining. Inovacije donosi naš šef kuhinje, Stefan Đukanović koji se potrudio da u meniju pronađete jela iz raznih krajeva svijeta. Đukanović je u svijet kulinarstva ušao kao mlad, maloljetan momak i do 33. godine imao priliku da sprema hranu sa majstorima svog zanata, Džejmijem Oliverom, Gordonom Remzijem, Susur Lijem, kao i Gaj Ferijem.

Wellness & Spa za zdrav način života

Naši gosti mogu da uživaju u novom jedinstvenom putovanju u wellness i spa, uključenom u cijenu boravka. Odvajanjem bar malo vremena od zauzetog rasporeda, mogu se prepustiti raznim tretmanima u Banya Wellness and Spa Centru. Na samo nekoliko koraka od svojih soba, gosti ulaze u poseban senzorni prostor gdje mogu da se podmlade, opuste um, uz osjećaj da su miljama daleko od svakodnevnog okruženja, gužve i stresa.

Wellness & Spa za zdrav način života