fb

Room(s)

Sobe

Adult(s)

Odrasli

Children

Djeca

Hotel CUE Podgorica > Blogs > CUE Podgorica proglašen za vodeći hotel u Crnoj Gori na World Travel Awards

CUE Podgorica proglašen za vodeći hotel u Crnoj Gori na World Travel Awards

CUE Podgorica, hotel poznat po svojoj posvećenosti izuzetnom gostoprimstvu, dobitnik je nagrade „Montenegro’s Leading Hotel 2023” na ovogodišnjoj dodjeli World Travel Awards.

Prestižna nagrada, poznata kao “Oskar turističke industrije”, na svjetskom nivou važi za jednu od najznačajnijih u turističkoj i hotelijerskoj industriji.

“Ovo priznanje predstavlja krunu rada našeg posvećenog tima koji neprestano teži izvrsnosti u ugostiteljstvu. Činjenica da smo prepoznati kao lideri u industriji podstiče nas i obavezuje da unaprijeđujemo kvalitet usluge i sadržaja. Zbog svega toga, moram istaći da sam ponosna na sve zaposlene u CUE Podgorica”, kazala je generalna menadžerka hotela CUE Podgorica, Slavica Stojković.

Stojković je istakla i da je to priznanje važno, ne samo za CUE Podgorica, već i za Glavni Grad, jer je konkurencija podrazumijevala i hotele renomiranih svjetskih brendova prisutnih na crnogorskom primorju.

The World Travel Awards renomirana je globalna organizacija koja ima za cilj prepoznavanje i nagrađivanje najboljih u svim sektorima uslužne industrije i putovanja, sa posebnim osvrtom na besprekornu uslugu i izuzetne sadržaje. Ceremonija dodjela nagrada ove godine održala se u Gruziji, u gradu Batumi.

Luksuzni CUE Hotel u Capital Plazi Podgorica
SHARE THIS STORY