fb

Room(s)

Sobe

Adult(s)

Odrasli

Children

Djeca

Hotel CUE Podgorica > Sastanci i događaji

Sastanci i događaji

Gdje posao postaje uživanje.

Sala za sastanke

Hotel CUE Podgorica je redefinisa0 dešavanja u glavnom gradu. Prepoznati smo kao najbolji poslovni i najbolji MICE hotel u Podgorici. Naši prostori za sastanke su moderni i formalni, udobni i spartanski, harmonični i haotični, stilizovani i strogi, intimni i prostrani. Baš kao kameleon, naših šest sala i naš fleksibilni tim potpuno se prilagođavaju vašim specifičnim potrebama sa ciljem organizacije uspješnog događaja.

Meeting Rooms

Događaji kod nas

Kvalifikovani smo da organizujemo najupečatljivije događaje. Želite da stvorite osjećaj izobilja? Da pretjerate? Blistav, maštovit, kultni događaj koji će se pamtiti decenijama? Možemo mi i bolje. Ne trebaju vam luksuzne kožne fotelje? Ne treba vam dnevna svjetlost? Nemate potrebe za brzim Wi-Fi-jem niti za potpuno integrisanim rasvjetnim i zvučnim sistemom? Ne želite TV sa širokim ekranom? Smetaju vam multi-utikači za konferencijske pozive? Mi ćemo sve to skloniti i smisliti nešto originalno da bi vaš događaj bio veliki uspjeh! Kontaktirajte naš tim iz Prodaje za više informacija.

POŠALJI UPIT

Event

Sa površinom od 230 m² Grand room-a sa prozorima od poda do plafona koji obiluju dnevnom svjetlošću, uspješno organizujemo brojne kongrese, forume, okrugle stolove, sajmove, raskošna vjenčanja, privatne zabave, gala večere, team building aktivnosti i dr. Može da smjesti do 150 ljudi.

Sa površinom od 105m², savršena sala za razne događaje.

Sa površinom od 60m², savršena sala za press konferenciju

Neki klijenti koriste tri sale za sastanke pojedinačno ili u kombinaciji da pruže veći prostor, radi organizacije sastanka i ručka odbora direktora, konferencijskih poziva, ponekad i kastinga za filmove ili foto modele. Tri sobe za sastanke pojedinačno imaju kapacitet do osam osoba a u kombinaciji do 30-ak mesta. Imaju TV sa širokim ekranom, multi-utičnice i visokotehnološku opremu za konferencijske pozive.

Tri sobe za sastanke pojedinačno imaju kapacitet do osam osoba a u kombinaciji do 30-ak mesta. Imaju TV sa širokim ekranom, multi-utičnice i visokotehnološku opremu za konferencijske pozive.

Tri sobe za sastanke pojedinačno imaju kapacitet do osam osoba a u kombinaciji do 30-ak mesta. Imaju TV sa širokim ekranom, multi-utičnice i visokotehnološku opremu za konferencijske pozive.

U našem restoranu, koji odiše ležernom prefinjenošću i nudi istinski osobeno iskustvo ručavanja, možete doživjeti savršen svadbeni doručak, posebnu večernju zabavu ili ekskluzivno predstavljanje proizvoda, švedski sto ili a la carte.

Velika terasa na otvorenom spojena sa apartmanom Penthouse, jedna je od najtraženijih lokacija za događaje u Podgorici. Ultra-glamurozna, danju okružena planinskim pejzažima Podgorice u daljini, dok se noću pretvara u magično mjesto – osvijetljeno zvijezdama.

Galerija je neformalni prostor na prvom spratu koji spaja sve sale za sastanke i konferencije. Može se koristiti za kafe pauze, kao i koktel prijeme, izložbe, modne hepeninge i elegantna okupljanja.

Vjenčanja

Želite vjenčanje među svojim najbližima, intimno i prijatno, ali glamurozno i nesvakidašnje? Penthose i terasa na vrhu predstavljaju savršeno mjesto za mladence. Salon za pripremu ‘mlade’ i njenih djeveruša, specijalna turndown usluga, romantični doručak u krevetu i večera obasjana mjesečinom – samo su neke od naših jedinstvenih eklektičnih ponuda koje će osvojiti i rastopiti vaše src . Sve što treba da radite jeste da uživate u uzbuđenju dok naš posvećeni tim za venčanja transformiše vašu „DA“ priču u boemsku romansu, glamuroznu fantaziju, bajku iz davnina ili elegantnu hroniku.