fb

Room(s)

Sobe

Adult(s)

Odrasli

Children

Djeca

images thumbnail

Golden Retreat Ponuda

Izdvojite vrijeme za sebe i opuštanje, kao i oslobađanje od stresa. To je nešto što nam svima treba i što CUE Podgorica može da ponudi.

The-living-room-guests

PONUDA UKLJUČUJE:

Smještaj za dvoje u Superior sobi sa doručkom
Besplatan premještaj u Premier sobu u slučaju raspoloživosti
Voće i boca vode po dolasku
Besplatan pristup Spa centru (bazen, parno kupatilo, saune, relaksacioni tuševi i tepidarijum)
Relax/Sportska masaža ili Masaža lica (piling i zlatna maska) 30 minuta
Besplatan pristup teretani
Besplatan parking

Cijena: 139 EUR po noćenju

Uslovi:

 • Neophodna je prethodna rezervacija za boravak i tretmane;
 • Zavisno od raspoloživosti;
 • Usluge koje nisu iskorišćene neće biti odbijene od cijene paketa;
 • Važi do 31. jula 2023. godine;
 • Paketi ne uključuju obaveznu taksu i osiguranje 1,50 € po osobi dnevno;
 • Ovaj paket se ne može kombinovati ni sa jednom drugom posebnom ponudom.

Share with friends & family

For Reservations

images thumbnail

CUE ULTIMATE LUXURY

 

Sanjate o elegantnom, raskošnom i veličanstvenom Penthouse-u?
Dođite i osjetite se kao član kraljevske porodice! Sigurni smo da ćete boravak kod nas pamtiti zauvijek.

Ekstravagantan paket uključuje boravak u Penthouse-u, luksuzan aerodromski transfer, bocu Moeta i još mnogo toga! Naš luksuzni Penthouse definitivno je pravo mjesto u Podgorici. Nije samo dostojan predsjednika, već i člana kraljevske porodice! Dragulj u kruni apartmana je prostrana terasa sa najljepšim pogledom na grad. Zato se opustite i uživajte u eleganciji i udobnosti. Unplug & Play!

 

CUE Ultimate Luxury Ponuda uključuje:

 • Mercedes S klase za transfer sa i do aerodroma
 • Boca Moet šampanjca
 • Noćenje za dvoje u apartmanu Penthouse (294 m2)
 • Doručak za dvoje u apartmanu
 • Kasno odjavljivanje (na zahtjev, zavisno od raspoloživosti)
 • Pristup Spa centru (bazen, parno kupatilo, saune, tuševi za opuštanje i tepidarijumi)
 • Masaža za dvoje
 • Pristup najmodernijoj teretani u Crnoj Gori
 • Parking
 • Wi-Fi

 

Cijena: 1500 eura za noć

Uslovi:

Organizovani transfer se odnosi samo na aerodrom Podgorica; Prikazana cijena ponude se odnosi na dvije osobe i ne može se korigovati; Neophodna prethodna rezervacija; Zavisi od raspoloživosti; The Living Room – unaprijed najaviti željeno vrijeme služenja obroka; Usluge koje nisu iskorišćene neće biti odbijene od cijene paketa; Paketi ne uključuju obaveznu taksu i osiguranje 1,50 € po osobi dnevno;

Ovaj paket se ne može kombinovati ni sa jednom drugom posebnom ponudom.

Share with friends & family

For Reservations

images thumbnail

PONUDA ZA VJENČANJE

Reći “da” u jedinstvenom i luksuznom okruženju Penthouse-a je privilegija sama po sebi. Potrudićemo se da ovaj dan odražava u potpunosti ko su mlada i mladoženja, kroz svaki korak organizacije događaja

 

Reći “da” u jedinstvenom i luksuznom okruženju Penthouse-a je privilegija sama po sebi. Potrudićemo se da ovaj dan odražava u potpunosti ko su mlada i mladoženja, kroz svaki korak organizacije događaja.

CUE Podgorica ima posvećen tim koji će osigurati da vaš poseban dan bude nezaboravan. Ovaj sofisticirani prostor koji redefiniše svadbe u Podgorici, sastoji se od izuzetne terase na vrhu, ogromnog dnevnog boravka opremljenog najsavremenijom tehnologijom i koncertnim klavirom, čajne kuhinje, dvije prostrane spavaće sobe i walk-in garderobera. Naš elegantan Penthouse je na izvanrednoj lokaciji sa pogledom koji oduzima dah – idealno okruženje za dugotrajna sjećanja.

Osmislićemo vam meni po mjeri kako bi ga savršeno uklopili u stilizovano vjenčanje, sa jedinstvenim ukusima i inovativnim jelima, od laganih predjela do glavnih jela prema vašoj želji. Elegancija, izobilje i vrijednost keteringa opisuju naš kulinarski tim. Raznovrsna ponuda pića u Penthouse-u takođe će vas ostaviti bez teksta. Pored crnogorskih i regionalnih, nudimo i ekskluzivne etikete iz cijelog svijeta.
Osjetite kako se vaše novo poglavlje sudbine otvara u apartmanu dostojnom čak i za kraljevsku porodicu.

Vjenčanje do 50 gostiju

Share with friends & family

images thumbnail

CUE EKO TURE

Pozivamo vas na posebno putovanje u srce Crne Gore – otkrijte život u njenom prirodnom staništu i doživite nezaboravne susrete! Crna Gora je prva ekološka država na svijetu, poznata po prirodnim ljepotama, nacionalnim parkovima, lijepim i toplim ljudima. Izaberite svoju CUE Eko turu i prepustite se novoj avanturi!

1. KRSTARENJE SKADARSKIM JEZEROM I VINARSTVO REGIONA

Krećemo rano da bismo uspjeli da uhvatimo mnoštvo endemskih vrsta ptica na jezeru. Nacionalni park Skadarsko jezero je zona sa preko 280 različitih vrsta ptica, sa posebnim akcentom na dalmatinskog pelikana koji se gnijezdi na jezeru. Krstarićemo jezerom ukrašenim lokvanjima, koji uređuju put kroz malu džunglu nalik kanalima na putu do ostrvskog manastira. Prolazeći između “Kozjih i ovčijih ostrva”, stići ćete do jedinog svetog mjesta u jezerskom kraju, koje nikada nije uništeno i potiče iz 15. vijeka. Prekrasan pejzaž jezera vas očekuje, kao i pogled u prolazu na grobove vladara iz dinastije Crnojevića, ili razgovor sa monasima manastira. Ručak poslužen u maloj lokalnoj vinariji sa raznim vrstama crnog vina i domaćim sokovima za omladinu.

 

2. TRADICIONALNO VRCANJE MEDA U STAROJ PRIJESTONICI

Otkrijte stari Cetinjski manastir, simbol slobode u viševjekovnoj borbi Crnogoraca; saznajte priču o Biljardi, divite se bivšim stranim ambasadama, koje datiraju iz vremena kada je Crna Gora bila kraljevina. Vrhunac ture je pogled u palatu kralja Nikole, sjedište kraljevske porodice Petrović, dinastije koja je vladala Crnom Gorom više od 200 godina. Potom ćemo vas odvesti da vidite tehniku pravljenja meda i tradiciju naših domaćina, da degustirate domaće likere, a zatim tradicionalni crnogorski ručak.

 

3. PREPLETENI PUTEVI TRADICIJE I UKUSA

Od svega po malo – šetnja starim selom u kamenu, skoro napuštenim nakon stravičnog zemljotresa 1979. godine. Priča o kraju od strane lokalnog vodiča praćena vožnjom uz obalu Skadarskog jezera sve do jednog od ostrva. Uđite u kajake i uputite se na ostrvo sa srednjovjekovnim manastirom i monahinjama koje će vam ispričati svoju priču i istoriju mjesta i oblasti. Jedinstveno iskustvo. Završite dan uz degustaciju vina u maloj lokalnoj vinariji u ovom poznatom vinskom regionu.

Share with friends & family