fb

Room(s)

Sobe

Adult(s)

Odrasli

Children

Djeca

images thumbnail

PONUDA ZA VJENČANJE

Reći “da” u jedinstvenom i luksuznom okruženju Penthouse-a je privilegija sama po sebi. Potrudićemo se da ovaj dan odražava u potpunosti ko su mlada i mladoženja, kroz svaki korak organizacije događaja

 

Reći “da” u jedinstvenom i luksuznom okruženju Penthouse-a je privilegija sama po sebi. Potrudićemo se da ovaj dan odražava u potpunosti ko su mlada i mladoženja, kroz svaki korak organizacije događaja.

CUE Podgorica ima posvećen tim koji će osigurati da vaš poseban dan bude nezaboravan. Ovaj sofisticirani prostor koji redefiniše svadbe u Podgorici, sastoji se od izuzetne terase na vrhu, ogromnog dnevnog boravka opremljenog najsavremenijom tehnologijom i koncertnim klavirom, čajne kuhinje, dvije prostrane spavaće sobe i walk-in garderobera. Naš elegantan Penthouse je na izvanrednoj lokaciji sa pogledom koji oduzima dah – idealno okruženje za dugotrajna sjećanja.

Osmislićemo vam meni po mjeri kako bi ga savršeno uklopili u stilizovano vjenčanje, sa jedinstvenim ukusima i inovativnim jelima, od laganih predjela do glavnih jela prema vašoj želji. Elegancija, izobilje i vrijednost keteringa opisuju naš kulinarski tim. Raznovrsna ponuda pića u Penthouse-u takođe će vas ostaviti bez teksta. Pored crnogorskih i regionalnih, nudimo i ekskluzivne etikete iz cijelog svijeta.
Osjetite kako se vaše novo poglavlje sudbine otvara u apartmanu dostojnom čak i za kraljevsku porodicu.

Vjenčanje do 50 gostiju

Share with friends & family

images thumbnail

CUE EKO TURE

Pozivamo vas na posebno putovanje u srce Crne Gore – otkrijte život u njenom prirodnom staništu i doživite nezaboravne susrete! Crna Gora je prva ekološka država na svijetu, poznata po prirodnim ljepotama, nacionalnim parkovima, lijepim i toplim ljudima. Izaberite svoju CUE Eko turu i prepustite se novoj avanturi!

Putevima meda i oblaka Lovćena

 

Doživite ekskluzivnu eko-turu namijenjenu zaljubljenicima u prirodu, koji žele da borave u prirodnim ljepotama daleko do centara masovnog turizma. Krenite na tročasovnu avanturu kroz netaknutu divljinu Nacionalnog parka Lovćen, gdje ćete obilaziti neistražene krajolike koji spajaju kontinentalnu i jadransku regiju. Putem ćete biti očarani impresivnim vidicima.

Vaše putovanje nastavlja se jedinstvenom posjetom pčelara, gdje ćete uživati u lokalnim specijalitetima, ali i isprobati med i ostale proizvode od meda.

Posjeta se završava posjetom urbanog centra, kao podsjetnika na prošla vremena, sa posebnim osvrtom na dinastiju Petrović-Njegoš. Posjeta uključuje obilazak Muzeja posvećenog prvom i posljednjem kralju Crne Gore, pružajući dirljiv uvid u prošlo doba.

 

CJENOVNIK :

2 osobe 266€            3 osobe 299€              5 osoba 465€

U cijenu je uključeno :

 • Licencirani vodič,
 • Transfer od hotela i natrag,
 • Hiking tura,
 • Ulaznice za muzej,
 • Posjeta domaćinstvu i ručak,
 • Joga u prirodi na zahtjev (dodatnih 20 eura),
 • Obavezno osiguranje,

 

Putevima vina i eko farme magaraca

 

Ova eko-tura je namijenjena putnicima koji traže odmor od prepunih turističkih destinacija. Vaše putovanje počinje u Podgorici, vodeći vas duž slikovitog toka rijeke Morače, sve do poznatog vinogradarskog područja. Otkrićete modernu vinariju proslavljenu po naprednoj tehnologiji i globalnoj distribuciji vrhunskih vina, gdje možete uživati u degustacijama vina i lokalnih proizvoda.

Nakon toga, vodimo vas do farme magaraca, čiji su vlasnici došli na ideju da je otvore sa namjerom da zaštiti tu životinju od izumiranja. Ulaznica može da bude kilogram šargarepe i dobra volja da se družite sa tim životinjama. Tom prilikom ćete moći da se upoznate sa radinostima te farme, koja se izdržava od izrade proizvoda na bazi magarećeg mlijeka.

Izlet se nastavlja iz ravničarskog kraja ka uzvišenju, na kojem se nalazi kuća velikog crnogorskog pisca, samoukog učenjaka, u kojoj se nalazi muzej, opremljen audio vodičima, tako da se možete upoznati sa istorijatom svakog od eksponata, koji pripadaju kolekciji muzeja.

 

CJENOVNIK :

2 osobe 300€           3 osobe 340€           5 osoba 500 €

 • Licencirani vodič,
 • Transfer od hotela i natrag,
 • Hrana, degustacija vina i lokalnog brenda rakije u lokalnoj vinariji, dobitnik specijalne nagrade “Monde selection” Bruxelles,
 • Ulaznice za Muzej Marka Miljanova,
 • Joga u prirodi na zahtjev (dodatnih 20 eura),
 • Obavezno osiguranje,
 • PDV.

 

Putevima riječkih vinarija i pčelara ka Skadarskom jezeru

 

Zaronite u očaravajući svijet slikara iz Cetinja na ovoj eko-turi, prateći staze koje je obožavao poznati umjetnik Dado Đurić. Vaše putovanje odvija se u nevjerovatnim predjelima prirodnih ljepota, vodeći vas do vidikovca koji otkriva zadivljujuću panoramu Skadarskog jezera.

Nastavljajući ovim umjetničkim putem, istražićete vinarije u Rijeci Crnojevića, od kojih su mnoge vlasništvo uglednih pčelara. Ovdje će vaša nepca doživjeti pravi užitak dok okusite mješavinu vina, meda i ukusnih lokalnih proizvoda, svaki pružajući jedinstveni doživljaj regije.

Avantura se nastavlja mirnom vožnjom duž krivudavih voda Rijeke Crnojevića, koje se graciozno stapaju s čarobnim Skadarskim jezerom. Nakon ove mirne vožnje, prepustite se uživanju u ukusnom ručku u jednom od obalskih restorana sa ribljim specijalitetima.

 

CJENOVNIK :

2 osobe 360 €          3 osobe 430 €         5 osoba 650 €

 • Licencirani vodič,
 • Transferi od hotela i natrag,
 • Ručak + degustacija lokalnih riba, vina i rakije,
 • Krstarenje,
 • Joga u prirodi na zahtjev (dodatnih 20 eura),
 • Obavezno osiguranje,
 • PDV.

 

Putevima dobrotske čipke i staze soli

 

Ova tura podrazumijeva posjetu vrijednoj kolekciji Dobrotske čipke, pažljivo čuvane unutar prostorija lokalne crkve, uređene po mjeri harizmatičnog paroha, sa elementima modernog slikarstva. Vaše putovanje nastavlja se u radionicu vještih čipkara koji čuvaju lokalnu tradiciju. Ovdje ćete imati priliku da probate specijalitete regiona, uključujući poznatu tortu s bademima, recept koji su čuvale brojne generacije.

Avantura se nastavlja pješačkom turom u neposrednoj blizini starih zidina Kotora, prateći “Stazu soli”, koja je povezivala stanovnike Kotora i Njeguša radi razmjene lokalnih proizvoda. Kako se vaše putovanje zaključuje, dočekaće vas panoramski pogled na impresivni Bokokotorski zaliv.

Zaključite svoju posjetu ugodnim ručkom u Kotoru koji nudi raznovrstan meni, uključujući ne samo mesne, već i vegetarijanske i veganske specijalitete.

 

CJENOVNIK :

2 osobe 310 €         3 osobe 340 €         5 osoba 450 €

 • Licencirani vodič,
 • Transferi od hotela i natrag,
 • Ručak u restoranu,
 • Joga u prirodi na zahtjev (dodatnih 20 eura),
 • Obavezno osiguranje,
 • PDV.

[/vc_column_text]

Share with friends & family